Programok

Erdei Kalandpark

A Börzsöny lábánál az erdőben fákra felfüggesztett kalandpark egyaránt várja a fiatalabb és idősebb korosztályt is! Kalandpark felhőtlen szórakozási lehetőségeket kínál az ide látogatóknak. A kalandpark előre egyeztetett időpontban üzemel!

Link: www.play-kalandpark.hu

Börzsi, a gumikerekes kisvonat

Járja a hegyet-völgyet! Kis utazás-Nagy kaland!

link: https://borokaegyesulet.com/kisvonat/

Diósjenői horgásztó

A horgásztó területe 27 hektár. A tó vízutánpótlását a Börzsöny hegységből folyó „Jenői” patak biztosítja. A tavat körülvevő nád,gyékény és sás miatt csak az épített 104 db horgászállásról történő horgászat engedélyezett.

Link: www.diosjenoi-horgaszto.com

Diósjenői Erdei Szabadidőpark

Börzsönyi kirándulók pihenője, családi kikapcsolódás, sportolási lehetőségek

link: https://www.facebook.com/erdeipark/

Vadaspark

A vadasparkban természetes élőhelyén szemlélhetőek meg a fenséges gímszarvasok, a dámvadak viselkedése, a muflon kosok vad összecsapásai és a vaddisznó családok vidám csörtetése.

Link: www.nogradivadaspark.hu

Seholsziget

Éljen át egy felejthetetlen kalandot, természetközeli, festői környezetben, az egyedülálló stílusú Seholsziget élményparkban. Parkunkban, a város nyüzsgése után a családok megtalálják a nyugalmat, békességet, harmóniát.

Diósjenőhöz közel, Nőtincsen található.

Link: www.seszi.hu

Kemencei strand

A kemencei strand az egyik legjobb kikapcsolódási lehetőség a Börzsöny nyugati oldalán. Hideg vizes, feszített víztükrű medence és a gyermekeknek pancsoló áll rendelkezésre, ha esetleg valaki megéhezne, akkor a strand területén található büfében melegszendvicsek és üdítők biztosan kielégítik az igényeket.

link: https://www.facebook.com/nagyvolgystrand